Crackersi din seminte bio

Acesti crackersi se fac foarte simplu, sunt gustosi, incarcati cu nutrienti valorosi si grasimi sanatoase. Sunt de asemenea bogati in fibre. Pot fi personalizati cu ce condimente va plac. Merg de minune cu humus sau guacamole.

 Ingrediente:

 –         1 cana seminte de in inmuiate o ora intr-o cana de apa pentru a se gelifia

–         1/3 cana seminte de floarea soarelui

–         ¼ cana seminte de susan

–         3 lingurite seminte de dovleac

–         sare dupa gust

–         piper

–         turmeric

–         busuioc

–         ardei dulce uscat 2 lingurite

 Se amesteca o cana de seminte de in intr-un bol cu o cana de apa. Se lasa deoparte bolul pentru o ora, pana cand semintele de in au absorbit toata apa si s-au gelifiat.Se preincalzeste cuptorul, sau puteti folosi deshidratorul, daca aveti.

Se amesteca restul ingredientelor cu semintele de in. Se adauga condimentele. Se intind in tava deshidratorului si se deshidrateaza pe ambele parti, pana cand devin crocanti.

Daca folositi cuptorul, intindeti compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intindeti-o uniform cu o spatula. Coaceti crackersii la foc mic(cea mai mica treapta a cuptorului) pana capata consistenta crocanta dorita. Atentie sa nu-i ardeti! 

 Si iata-i:

 

Este incredibil cat de simplu si rapid se fac. Sunt deliciosi si dau dependenta.

Sunt disponibili si in magazinul meu, aici:

Va las acum, fug la culcare. Noapte buna!

About sportychoco

Raw food, Sport, Handmade Cosmetics
This entry was posted in Produse, Retete. Bookmark the permalink.

One Response to Crackersi din seminte bio

  1. Pingback: Cel mai gustos sos pesto | sportychoco

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s