Intalnire

Ce faceti pe 25 septembrie? Va invit la o intalnire delicioasa…  Preparate gourmet raw vegane, oameni deosebiti, energie pozitiva, buna dispozitie…Toate astea si multe altele, daca veti veni pe 25 septembrie, la orele 18:00, la sala Strasbourg a hotelului Rin Grand. Va promit ca nu va va parea rau, dimpotriva va veti incarca bateriile pentru saptamana ce urmeaza.

Si pe langa faptul ca veti avea ocazia sa consumati preparate gourmet delicioase, veti cunoaste si multi oameni deosebiti de la care veti afla raspunsuri la intrebarile voastre sau pur si simplu veti face schimb de impresii.

Pentru oricare dintre voi aveti intrebari legate de alimentatia sanatoasa, sport, exercitii pentru sculptarea corpului mult visat va stau la dispozitie cu mare drag.

 Ce ziceti, va bagati? Uf, ce distrata sunt, am uitat sa va dau toate detaliile…

 Va reproduc mai jos anuntul de la Ligia Pop:

 “Va invit la potluck raw vegan (vom manca toti din mancarea pe care o vom aduce fiecare) care se va desfasura la orele 18:00 la Sala Strasbourg. La acest eveniment vor putea intra doar cei care vor aduce cu ei o delicioasa taxa de intrare, care va consta intr-un platou cu un preparat raw vegan pentru 5 persoane. Participarea trebuie anuntata printr-un simplu comentariu lasat mai jos pentru a stabili un meniu provizoriu. Asta ca sa nu descoperim ca toti vor aduce acelasi preparat.”

Asadar daca va hotarati sa participati puteti lasa un comentariu la Ligia, aici sau la mine, la aceasta postare.

Si sper ca nu v-ati speriat dragilor ca trebuie sa aduceti un fel de mancare raw vegan la intalnire..Doar nu putem socializa pe stomacul gol, nu? Hihi.

Sau daca va ganditi ca nu puteti prepara ceva raw delicios, relaxati-va. Acesta nu este un concurs. Nu este un examen culinar. Nu venim sa impresionam. Doar fiti voi insiva! Gasiti retete la Andreea sau la Ligia. Si eu am unele retete raw pe blog.

Mancarea raw este mult mai usor de preparat decat cea gatita. Si ganditi-va puteti aduce ce vreti voi, nu vi s-a impus o reteta anume. Pana la urma puteti aduce si salata voastra preferata.

Ne vedem acolo! Nu va lasati asteptati!

About sportychoco

Raw food, Sport, Handmade Cosmetics
This entry was posted in Diverse and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Intalnire

  1. Katy says:

    Buna! Am o intrebare : martipanul poate sa fie sanatos si facut in casa?

  2. sportychoco says:

    Buna Katy,

    Da, desigur martipanul poate fi sanatos facut acasa. Uite aici o reteta http://www.rawfoodsupport.com/read.php?2,50832,51021
    Suna delicios. il incerc si eu zilele acestea…

  3. Katy says:

    Multumesc! Nu stiam daca poate fi facut cu sirop de agave/miere sau nu. Nu inteleg cand cineva pune zahar rafinat intr-un preparat in care mierea poate fi pusa fara problema ( ca inghetata ex pt vara) Si este si accesibila.

  4. sportychoco says:

    cu multa placere! sper sa-ti placa. intr-adevar zaharul chiar nu-si are locul in alimentatia unui om care isi respecta corpul, dar este alegerea fiecaruia.

  5. elena says:

    Buna ! Voi fii acolo pe 25 sept ,in afara de ceva de mancare ce trebuie sa mai fac ?

  6. elena says:

    aha ! stai ca am recitit :)) Eu cred ca voi face bomboaneee

    • sportychoco says:

      Buna, in afara de mancare nu trebuie sa faci nimic.Trebuie doar sa vii! Vom sta la povesti, vom impartasi informatii si experiente. De-abia astept sa ne cunoastem si abia astept sa-ti gust bomboanele!

Leave a comment